DJI 0208

Architectuur Voor iedereen en overal.

Architect Vincent Holvoet wil dat architectuur toegankelijk maken voor iedereen. Met een sterke drijfveer: helpen bij het vinden van een doordachte woonruimte met respect en waardigheid ... De architectuur van het gebouw, het landschap, het interieur, ... zijn één.

Hij wil helpen de geheimen van een plek te vinden. Hij wil samen met zijn klanten de genius-Loci helpen ontdekken. EN dit vanuit zijn expertise en zijn tekenvaardigheden. We stellen onszelf altijd dezelfde vraag "wanneer is een plaats of een ruimte goed" zodat het project ook in de loop van de tijd verbetert.

Waarom Imaginn? Omdat de onafhankelijkheid van een bedrijf in onze ogen belangrijk is: die van een neutraal bedrijf zonder het opleggen van een stijl, zonder pretentie van een naam, geen auteursrecht dat de vrijheid van de opdrachtgever belemmert, geen marges ten opzichte van de bouwkosten, maar een vaste prijs per fase! Stap voor stap.

Zo wil Imaginn mensen zelfstandig adviseren bij hun bouwprojecten. Elk project is anders en vraagt ​​om een ​​specifieke aanpak in tijd en ruimte. Het bouwen van een goed team is cruciaal. We zijn ervan overtuigd dat we door flexibiliteit en transparantie beter kunnen inspelen op wat echt leeft bij de mensen.

Msdhl new2

Onze tijden brengen inzichten en opportuniteiten met zich mee voor de toekomst.

Wij willen oplossingen bieden die de levenskwaliteit van onze huizen en steden verbeterd : Meer groen in de steden om het koel te houden en aangenamer te maken, huizen verbouwen met zo weinig mogelijk ingrepen dat we bewuster omgaan met grondstoffen, bewuster omgaan met wat al mooi is en wat niet.

In het duurzaamheids-verhaal is "schoonheid" géén waardeloos gegeven. Integendeel: mooie dingen worden geapprecieerd, gekoesterd en gaan dus langer mee in de tijd. Meer nog: mooie dingen maken mensen gelukkig. Zelf al zijn ze daarvan niet helemaal bewust. Een mooi gebouw maakt dat je ergens thuis komt, het bezorgt de mensen een gevoel van welzijn. Schoonheid kunnen we niet in normen en waarden gieten omdat deze moeilijk te definieëren zijn.

Wij als ontwerpers stellen altijd dezelfde vraag voor onze klanten en onze omgeving : Hoe kunnen we een bepaalde ruimte bevorderlijk maken voor ons welzijn? Zowel individueel als maatschappelijk!

onze werkwijze
 • Kiezen uit
  transparante
  diensten

  Bij Imaginn bepaalt u zelf hoe we u bijstaan om het potentieel van uw woning te realiseren. Misschien hebt u voldoende aan een schets of misschien hebt u meer aan een volwaardige visualisatie of een plan van aanpak.

 • Op maat van
  ieders budget

  Imaginn werkt met evenveel passie aan een enkele schets voor een bescheiden gesloten bebouwing als aan een plan van aanpak voor een totaalproject.

 • Ervaring en
  technische baggage

  Om uw droomwoning te visualiseren kan u bij Imaginn rekenen op de expertise van een architect die meteen de impact van uw wensen kan kaderen. Zo kan u naast het mooie plaatje vooral de haalbaarheid van uw wensen inschatten.

 • duurzame
  architectuur

  Imaginn vertaalt duurzaam wonen naar een doorgedreven integratie, duurzame esthetiek, energieverbruik volgens de laatste normen en een economisch haalbare cradle-to-cradle filosofie.