Schets1

Wat zijn de mogelijkheden voor mijn potentiële woning?

Hoe weet u als kandidaat-koper of nieuwe eigenaar of een gebouw te redden valt? Eenvoudig in te schatten is dat niet. Aan de hand van een onafhankelijke en vrijblijvende haalbaarheidsstudie in combinatie met één of meerdere schetsontwerpen kan je zien wat de mogelijkheden zijn. Het ene gebouw heeft een degelijke structuur die perfect herbruikbaar is, bij een ander pand moeten bestaande delen misschien toch plaats ruimen om een herbestemming mogelijk te maken. Of misschien is het bestaande gegeven gewoon te bouwvallig, is renovatie niet haalbaar en komt de sloophamer in zicht.

Tip: bepaalde stadskernen promoten de wederopbouw van een huis aan 6% btw in plaats van 21%. Dit geldt bijvoorbeeld in de stad Kortrijk.

Sketchup tekenen

Vrijheid van keuzemogelijkheden

Om uw droomwoning te visualiseren kan u bij Imaginn rekenen op de expertise van een architect die meteen de impact van uw wensen kan kaderen. In tegenstelling tot architectenbureau's zijn er bij Imaginn geen auteursrechten verbonden aan het ontwerp. De Vrijheid van de klant staat bij ons op de eerste plaats.

Imaginn is ontstaan uit de gedachte dat je voor een eerste ontwerp niet altijd een architectenbureau moet raadplegen. De opportuniteit of de intrinsieke kwaliteiten van een huis zitten soms verscholen in kleine dingen. Misschien is het vervangen van ramen voldoende om het huis weer uitstraling te geven, of is een uitbouw aan iets bestaands soms beter en goedkoper dan een nieuwbouw. Wij denken soms out of the box om jullie keuzes beter te kunnen bepalen.

over Imaginn