Selectie Sammy 5

Hoe gaan
wij tewerk?

Hoe weet u als kandidaat-koper of nieuwe eigenaar of een gebouw te redden valt? Eenvoudig in te schatten is dat niet. Vraag raad bij Imaginn nog voor u tot aankoop of tot concrete plannen over gaat.
Een vrijblijvende haalbaarheidsstudie in combinatie met een schetsontwerp is de troef van imaginn.

Wat de conclusie ook is, met een haalbaarheidsstudie is ze gebaseerd op reële - maar niet altijd zichtbare - kenmerken van het gebouw in kwestie.

onze werkwijze
 • 01.

  Vraag een offerte aan

  Zorg dat u zoveel mogelijk informatie kan inwinnen over de woning, ligging, foto's, eventueel plannen, ...een korte beschrijving van uw wensen. Hoe meer informatie we hebben over de bestaande woning
  of terrein hoe goedkoper de offerte zal zijn.

  Belangrijk hier is ook om duidelijk te maken wat de doelstelling van het ontwerp is: Is het om de verkoop te stimuleren? Of bent u potentiële koper en wenst u inzicht te hebben in de mogelijkheden? Of wenst u te zien hoe uw woning eruit kan zien met nieuwe ramen en een geschilderde gevel? Dit is belangrijk voor de inhoud van de offerte. Laat ook weten of het ontwerp hoogdringend is. een eenvoudige schets kan ook al veel inzicht verschaffen in de mogelijkheden. onze dienstverlening gaat van het simuleren van nieuwe ramen op een bestaande foto tem het uitwerken van een totaalproject.

  offerte aanvragen
 • 02.

  Offerte op maat

  De offerte wordt op maat gemaakt in functie van de doelstellingen en het type meest noodzakelijke doelstellingen worden onderscheidepand. Let wel: Indien er een verlanglijstje zou gemaakt worden is het belangrijk dat de meest noodzakelijke doelstellingen worden onderscheiden van de nice to haves.

 • 03.

  Uitwerking

  Bij de goedkeuring van de offerte gaan we binnen de 2 werkdagen van start met het ontwerp. Hoe zwaarder het programma i.f.v. het pand hoe minder ruimte er is voor creativiteit. Laat ook weten of het een dringende zaak is of niet. I.f.v. de dringendheid zal ook de tekentechniek een rol spelen.

  projectboek bekijken