DJI 0208

Architectuur moet aandacht hebben voor toekomstige generaties.

In een glazen bol kunnen we niet kijken. Wat mensen over tien, twintig of dertig jaar zullen verwachten van een gebouw, moet nog blijken.
Maar de gebouwen die nu gerealiseerd worden, moeten en kunnen wél anticiperen wat betreft duurzaamheid. De uitdaging is een geslaagd huwelijk zoeken tussen bouwtechnische, economische, sociaal-maatschappelijk en individuele waarden.

Msdhl new2

In het duuzaamheids-verhaal is “schoonheid” géén waardeloos aspect. Integendeel: mooie dingen worden geapprecieerd, gekoesterd en gaan dus langer mee in de tijd. Meer nog: mooie dingen maken mensen gelukkig. Zelfs al zijn ze zich daarvan niet helemaal bewust. Een mooi gebouw maakt dat je ergens echt thuis komt, het bezorgt mensen een gevoel van welzijn.

 • Kiezen uit
  transparante
  diensten

  Bij Imaginn bepaalt u zelf hoe we u bijstaan om het potentieel van uw woning te realiseren. Misschien hebt u voldoende aan een schets of misschien hebt u meer aan een volwaardige visualisatie of een plan van aanpak.

 • Op maat van
  ieders budget

  Imaginn werkt met evenveel passie aan een enkele schets voor een bescheiden gesloten bebouwing als aan een plan van aanpak voor een riante villa.

 • Ervaring en
  technische baggage

  Om uw droomwoning te visualiseren kan u bij Imaginn rekenen op de expertise van een architect die meteen de impact van uw wensen kan kaderen. Zo kan u naast het mooie plaatje vooral de haalbaarheid van uw wensen inschatten.

 • duurzame
  architectuur

  Imaginn vertaalt duurzaam wonen naar een energieverbruik volgens de laatste normen, duurzame esthetiek in de tijd en een doorgedreven cradle-to-cradle filosofie